Våra investeringar

Vi satsar inom flera olika områden: Kapitalförvaltning, öl- och läskbryggerier, restauranger, läkemedel, samt det som är vårt främsta fokusområde – fastighetsbranschen. Vi är alltid på jakt efter nya bolag som kan hjälpa oss i vårt mål göra Norrland till en lite bättre plats att bo och verka i.

Westerlinds

Vi skapar rum för liv, rörelse, och möten. För familjer, företag och hela städer.

Läs mer

Nordiska Centrumhus

Nordiska Centrumhus AB är idag verksamt i Umeå, Örnsköldsvik och Åre. Vi arbetar främst med fastighetsutveckling, fastighetsförvaltning och företagsutveckling. Vi äger och förvaltar fastigheter med ambitionen om hållbara, friska och vackra hus med nöjda hyresgäster i väl fungerande rum och lokaler.

Läs mer

Nordkajen

Nordkajen ägs till 50% vardera av Nordvestum och Naslund Enterprise (Markus Näslund) och är en fastighets- och utvecklingskoncern med fokus på Åre, Östersund och Örnsköldsvik.

Rödkullen

I Rödkullen Panorama byggs Åres femte by, en hållbar satsning för Åres framtid, med målet att bidra till att göra Åre till en av Europas mest attraktiva åretrunt-destinationer.

Läs mer

Centrumhus Åre

Fastighetsbolag med fokus på permanentboende i centrala Åre.

Läs mer

Strandkaj Kök & Bar

Våren 2020 slog vi upp dörrarna till Örnsköldsviks nya bistro –Strandkaj Kök & Bar. En restaurang där vi vill att det sociala ska stå i centrum och våra gäster ska få uppleva god mat och dryck av bästa kvalitet i en härlig gemenskap.

Läs mer

E 14 Invest

E14 Invest är ett saminvesteringsbolag med bas i Åre som fokuserar på investeringar i skalbara tillväxtbolag i Norrland och särskilt längs europaväg E14, från Sundsvall i öst till Trondheim i väst.

Läs mer

Placerum kapitalförvaltning

Placerum Kapitalförvaltning arbetar med förvaltning, rådgivning och placerings- och livförsäkringslösningar.

Läs mer

Quretech Bio AB

QureTech Bios vision är att utveckla förstahandsmedicin för att bekämpa antibiotikaresistens och infektionssjukdomar.

Läs mer

house be

Norrlands största Co-Working aktör. Lika hemma som ditt vardagsrum, men med ytor skapade för att få saker gjorda. En kreativ plats full av moderna människor med vassa idéer. Titta in till oss och träffa de vänner som redan hängt jackan i hallen.

Läs mer

Hammars Bryggeri

Hammars Bryggeri grundades redan 1904 och är ett av Sveriges äldsta bryggerier. Idag brygger vi ett stort utbud av läskedrycker, vatten och våra prisvinnande tonics småskaligt och hantverksmässigt i vårt bryggeri vid Vätterns kant.

Läs mer

Region Startup Invest

Vi investerar i morgondagens lösningar och framtidens entreprenörer från Dalarna, Gävleborg och Västernorrland.

Läs mer

Betagenon

Betagenon är ett privat Bioteknikföretag som fokuserar att utveckla lågmolekylära AMPK aktivatorer för multipla indikationer.

Läs mer